El PSC de Sant Andreu de la Barca demana al Govern que habiliti un espai per seguir la final del Mundial de Futbol Femení en directe

0
242
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: Federació Espanyola de Futbol Femení

El PSC de Sant Andreu de la Barca ha informat que ha demanat al govern municipal un espai per poder seguir la final del mundial de futbol femení.
L’arribada de la selecció Espanyola a la final del mundial de futbol ha esdevingut una fita i per primera vegada la selecció espanyola lluitarà per ser la millor del món.

És per això que el PSC de Sant Andreu ha entrat una instància en la que sol·licita al Govern municipal que habiliti el Teatre Núria Espert, o qualsevol altre equipament municipal, per poder seguir la final de futbol femení en directe.

La final tindrà lloc diumenge i es dona la circumstància que la periodista local Alicia Arévalo és l’encarregada de fer la retransmissió per TVE-1.

El portaveu socialista, Juan Pablo Beas, ha destacat que “amb aquesta mesura volem mostrar el nostre suport al futbol femení, que els darrers anys ha portat aire fresc a aquest esport”.

El futbol femení contribueix a la lluita contra la discriminació, la desigualtat i la manca d’oportunitats”, ha dit Beas, que ha afegit que “volem mostrar l’orgull de la ciutat perquè una veu femenina de Sant Andreu de la Barca sigui l’encarregada de posar la veu a aquest moment històric”.

Publicitat