David Solsona serà el nou president de la secció local de Sant Andreu de la Barca d’Esquerra Republicana

0
287
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: ERC-SAB

Solsona va ser escollit en l’assemblea celebrada dimarts per la tarda amb els 17 vots dels presents a la convocatòria amb dret a vot.

El mandat de l’executiva republicana es renova, o no, depèn si hi ha noves candidatures, sis mesos després de cada elecció municipal, és una mandat de 4 anys.

El nou president ha dit que vol  “continuar ampliant la base aportant el coneixement més enllà de l’àmbit polític, som republicans, el poble és qui té les necessitats d’arribar a les virtuts cíviques.

Estant al carrer i al dia a dia per continuar treballant per la millora que requereixi. Ampliant les sensibilitats, com hem aconseguit amb la coalició d’ esquerres que es FEM.”

També aposta per “l’empoderament feminista i presència a la política i sentiment de pertinència a la nova ciutadania. Tenim que estar representats per la gent que som part de la població real.”

També ha explicat que durant aquest darrers 4 anys s’han “focalitzat en ajudar a treballar la marca de la coalició FEM, amb Vecinos por el Cambio i ampliant amb Esquerra Unida i Alternativa, amb l’objectiu de fer el canvi necessari que s’ha produït a Sant Andreu de la Barca després de 44 anys. Tot això superant la pandèmia que va dificultar la interacció, i encarà així, hem aconseguit incrementat el nombre de militants.
Amb aquesta nova etapa, continuarem donant recolzament a la coalició i també al Grup Municipal actualment al govern de l’Ajuntament. Per altra banda, treballarem amb els militats, amics, simpatitzants actuals i els que puguin venir, perquè amb les seves opinions, idees i aportacions vegin que són útils per poder millorar la política local, comarcal i de país

 

 

 

Publicitat