Les portes obertes a un nou repte

0
188
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Ens passem tota la infància desitjant que arribi aquest moment, el moment de fer-te gran a l’institut, de viure noves experiències, de crear un futur, però arribat el moment, quina és la millor opció? Tots tenim dubtes i vosaltres segur que teniu moltes preguntes al cap. Així doncs, què millor que escoltar als propis alumnes del centre?

El pròxim 4 de març a les 17:00, el nostre institut tindrà les portes obertes a tothom. Aquestes portes obertes obren oportunitats a totes les famílies perquè us informeu del que fem el nostre dia a dia a l’institut i, si us agrada, escolliu, finalment, el nostre centre per tal de cursar-hi l’ESO.

L’INS Sant Andreu està al carrer Bonaventura Pedemonte. Som veïns de l’escola Àngel Guimerà, així que potser si anaves a aquesta escola ens hem de conèixer perquè hem fet tallers amb vosaltres o també perquè ens hem trobat pels passadissos. I si no, no pateixis, perquè, poc o molt, ens acabarem veient i coincidint en unes quantes activitats. De cara a l’any vinent, tindrem quatre línies a 1r i 2n de l’ESO; cinc, a 3r; i tres a 4t.

Ja des de l’any passat portem fent dos patis al dia: el primer, de 20 minuts i l’altre, de 10 minuts. D’aquesta manera, cada dues hores tenim un espai de descans, que creu-nos, a la llarga és important, perquè tot passa més ràpidament. També disposem de 20 minuts de lectura diaris, per fomentar l’hàbit lector.

A banda de les optatives de 3r i 4t, on podràs triar entre assignatures com Mediació, Premsa, Filosofia, Dibuix Tècnic, Francès o Economia, entre moltes altres, l’institut proporciona certes hores de la setmana a diversos projectes, des de 1r fins a 4t de l’ESO. Aquí també hi tens força varietat: teatre, circ, ràdio, cuina, creació literària…

Una altra de les característiques pròpies del centre és que tenim diferents comissions formades per alumnes i professors: igualtat, festes, coeducació, biblioteca… Cada alumne disposa d’un cotutor que s’encarrega de fer el seu seguiment i, a més, li fa de guia i intenta trobar solucions si hi ha cap problema. Serà l’encarregat de parlar amb els vostres pares.

En cada nivell de l’ESO intentem fer alguna sortida a l’aire lliure per treballar la cohesió com a grup. A 1r, la fem ben al principi de curs, per familiaritzar-nos ràpidament. A 2n es fa una esquiada, a 3r hi ha una sortida a Llançà i els alumnes de 4t, cap a final de curs, fan un viatge per cloure la seva etapa a l’institut.

Per cert, que estem presents a les xarxes socials!. Podeu trobar-nos a l’antic Twitter i a Instagram si escriviu @ins_sant_andreu, tot i que també podeu clicar https://agora.xtec.cat/inssantandreu/ per estar-ne sempre al corrent! Ja que hi sou, doneu-li una ullada a la nostra revista, EMBALUM, que redactem alguns dels alumnes de 3r!

No en parlem més, us esperem el dilluns 4 de març a les 17:00 i us rebrem amb gust mentre us passegem per tots els racons i us ensenyem tot allò el que el nostre institut té per oferir! Us esperem amb moltes ganes!!!

Un article d’Amat Artero, Víctor Cañizares, Raúl Carreras, Olivia Cuevas, Ona Devesa, Daniel Fernández, Claudia Garcia, Alba Hernández, Júlia Hernández, Rita Hernández, Alexandra Izquierdo, Francesc Muriel, Izan Rodríguez, Bruna Serra, Paula Valencia, Ruben Valverde i Noa Virgili

 

Article de l’Institut Sant Andreu

Publicitat