Els Mossos d’Esquadra duen a terme un dispositiu rural al Baix Llobregat Nord

• Els objectius d’aquest dispositiu són per una banda, implementar les mesures de restricció de mobilitat actuals i de l’altra, garantir el compliment de la Llei d’accés al medi natural vigent

0
1488
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Mossos d’Esquadra del Grup de Proximitat de la comissaria de Martorell i de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud amb la col•laboració dels diferents ajuntaments i Vigilants municipals de Castellví de Rosanes han iniciat un dispositiu especial en l’àmbit rural.

En els darrers caps de setmana, els agents han detectat un increment de la ocupació del medi natural per part de persones amb motocicletes, tipus trial i cros, malgrat les restriccions actuals.

Els Mossos d’Esquadra i els vigilants municipals de Castellví de Rosanes van iniciar els controls el diumenge 31 de gener i es duran a terme fins que siguin vigents les restriccions.

El desplegament operatiu de control intensiu d’accés motoritzat s’intensificarà en diferents zones rurals del Baix Llobregat Nord i contarà també amb la participació del Cos d’Agents Rurals i de les diferents Policies Locals del territori.

Els objectius d’aquest dispositiu són per una banda, implementar les mesures de restricció de mobilitat actuals per la COVID-19 i de l’altra, garantir el compliment de la Llei d’accés al medi natural vigent.

Publicitat