L’obra de teatre A foc lent de Protecció Civil Catalunya, mostra als infants i joves consells de seguretat per la revetlla

0
97
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’obra de teatre ‘A foc lent’, una activitat que s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució.

L’obra de teatre ‘A foc lent’, interpretada per la companyia ‘Milnotes’, explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. Amb aquesta iniciativa, Protecció Civil de la Generalitat vol apropar els consells de seguretat per gaudir d’una revetlla segura als joves de forma amena i dinàmica.

Enguany, l’obra de teatre es representarà a una desena de municipis, especialment dirigida a l’alumnat entre 4rt de primària i 1r de l’ESO de diferents centres escolars d’arreu del país. S’han fet representacions a Palafrugell, Manlleu, La Sènia, Altafulla, L’Hospitalet de Llobregat, Palau-solità i Plegamans, i Barcelona.

La peça teatral ‘A foc lent’ es representa des del 2016, i des de llavors s’han fet una seixantena de representacions a diversos municipis catalans i l’han vist més de 9.500 alumnes.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de Twitter @emergenciescatInstagram i Facebook

Publicitat