El Partit Popular mostra “la seva profunda preocupació per la falta d’empatia del govern municipal per a la pròxima final de l’Eurocopa.”

0
232
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El Partit Popular de Sant Andreu de la Barca ha fet públic, a traves d’una nota de premsa “la seva profunda preocupació per la falta d’empatia del govern municipal per a la pròxima final de l’Eurocopa.”

El populars entenen que la capacitat del teatre Nuria Espert, 450 espectadors, farà que “milers i milers de veïns no podran gaudir junts d’aquest esdeveniment”, ja que les invitacions s’ha esgotat en menys de dues hores.

Entenen que “és fonamental garantir l’assistència de tots a un esdeveniment d’aquestes dimensions i tan rellevant com és la final de l’Eurocopa per a la nostra selecció Espanyola.”

Fen referencia a que segons ells  “així ho estan fent centenars de municipis del nostre voltant”. Per això, “instem el govern municipal a considerar la instal·lació d’una pantalla gegant en un espai públic accessible perquè tots els nostres veïns i veïnes puguin gaudir del partit i puguin animar a Espanya en un ambient festiu i emocionant.”

La nota indica que els populars “esperen que es prenguin les mesures necessàries perquè cap veí es quedi sense l’oportunitat de viure aquesta emocionant final que tota Espanya hem somiat.”

El Partit Popular de Sant Andreu de la Barca, continua la el comunicat,  “estarà atent a les decisions preses pel govern municipal i esperem tingui en consideració la importància que a nivell nacional té aquesta competició, així, esperem bones notícies sobre aquest tema que segur seran grans notícies per a tots els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca.”

Publicitat