Un grup d’ocupes insulta i amenaça a uns veïns que els planten cara quan volien ocupar un pis al carrer Guatemala

0
1257
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Amenaces i insults als veïns que s’han enfrontat a un grup d’ocupes que pretenien entrar en un edifici del carrer Guatemala.

Els fets es van produir aquesta setmana, quan un grup de persones pretenien entrar en un edifici del carrer Guatemala per ocupar algun pis.

La situació va ser descoberta per dos veïns/nes de l’immoble que van evitar la seva entrada.

Al veure’s descoberts, l’actitud dels ocupes va ser la d’amenaces i insults tant a la veïna, que els va plantar cara a la mateixa porta, com a la persona que estava gravant, si no s’arriba ha estar gravant l’escena, segons va reconèixer la mateixa jova ocupa, hagués hagut una agressió.

Els tres ocupes, pel que ha pogut saber Sant Andreu TV no son veïns de la nostre ciutat i podrien pertànyer a alguna xarxa que es dedica a ocupar habitatges per després transferir-los a tercers.

L’edifici intentat ocupar podria haver estat escollit entre d’altres, que també han estat causa d’intents a altres poblacions veïnes de la nostre.

La denúncia dels veïns ha agafat força al fer-se viral el vídeo en el que es veu i s’escolta als tres ocupes, rient-se del sistema, dels treballadors , dels bancs, i amb la tranquil·litat de saber que poca cosa els poden fer amb la legislació actual.

Publicitat