El comerç diu prou

0
1663
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El proper dissabte dia 13 de març, el comerç de proximitat no essencial de Sant Andreu de la Barca se sumarà a la protesta liderada per PIMECOMERÇ en contra de la restricció de la Generalitat de no permetre obrir el comerç no essencial els dissabtes.

Per això, i en el marc de fer visible la seva protesta, dissabte entre les 11:00 i les 13:30 establiments de la nostre ciutat obriran les seves portes, barraran el pas, no efectuaran cap venda, ni deixaran entrar a cap client a l’establiment, d’aquesta manera volen fer arribar a la Generalitat, en imatges, que el Comerç es segur, el comerç local és essencial, i que per sobre de tot el comerç de proximitat vol treballar.

Publicitat