L’ajuntament anunciarà en breu si manté, o no, el format tradicional del sorteig del comerç

0
831
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Un dels actes que més gent congrega durant el Nadal és el sorteig del comerç, un acte que per la seva estructura, premis i volum de gent, ha d’instal·lar pantalles a la plaça Federico García Lorca, ja que la celebració es fa a l’interior del teatre Núria Espert.

Doncs bé, amb la nova situació, la celebració en el format tradicional esta en estudi, així ho confirmat el portaveu del govern, Juan Pablo Beas durant la roda de premsa en la que s’han anunciat diverses modificacions en altres actes també previstos per aquestes dates.

Un acte que podria recuperar el format de la darrera edició que es va fer per streaming, donada la situació que estàvem vivint, però la decisió final del format s’anunciarà en breu, el que no perilla, a dia d’avui, es el sorteig en si, que en un format o un altre es durà a terme.

Publicitat