Diversos brots de contagis de COVID-19 afecten la Caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca

0
2414
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Els contagis de coronavirus han fet que a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca s’hagués d’enviar cap a casa, la setmana passada, a una de les unitats que està desplaçada a la nostre ciutat des del passat octubre de 2017, a hores d’ara el relleu ja ha arribat a les instal·lacions santandreuenques.

La setmana passada s’haurien detectat, a la mateixa unitat, al voltant d’una vintena de casos positius, això hauria fet que es prengués la decisió que tornessin cap a les seves localitats d’origen, encara que fonts de la Guàrdia Civil no confirmen les xifres totals i tant sols comenten que a l’interior de la caserna els casos “s’han incrementant una mica…/… També a altres dependències, com oficines” i que això “és el reflex del que està passant a al societat”.

Pel que ha pogut confirmar Sant Andreu TV, a un altre de les unitats de la caserna, aquesta si ja estable a Sant Andreu, també hi hauria un brot d’al voltant d’una quinzena de casos positius.

Publicitat