Amb el toc de queda nocturn torna el certificat d’auto-responsabilitat

0
1179
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

A partir de l’1 de la matinada d’aquest divendres i fins a les 6, comença a aplicar-se al toc de queda, avalat pel tribunal superior de justícia de Catalunya, doncs bé, amb el toc de queda, torna el certificat d’auto responsabilitat de mobilitat.

Aquest certificat és necessari, voluntari, però no obligatori, però facilita la feina als cossos de seguretat per poder comprovar la justificació del desplaçament, per poder entre la 1 i les 6 del matí, en principi durant els 14 dies vinents.

Un certificat que podreu aconseguir en aquest l’enllaç i que podreu emplenar i portar en paper o bé digitalment.

Tant mossos d’Esquadra com policia local durant a terme de manera aleatòria i en diferents horaris i localitzacions, controls de mobilitat nocturna.

Recordem que tan sols mossos d’Esquadra i Policia local són els cosso que poden demanar el certificat o qualsevol paper que justifiqui el desplaçament.

El certificat l’ha d’omplir tota aquella persona que hagi de desplaçar-se, per motiu justificat en els 126 municipis que aplicarà el toc de queda, entre els que està Sant Andreu de la Barca o Martorell.

Al certificat, s’hi poden indicar motius sanitaris urgents, anar o tornar de la feina, tornar al domicili després de les activitats previstes per la normativa, tenir cura de persones dependents o mascotes o casos de força major.

Publicitat