L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aplica les mesures del Pla de Xoc d’Estalvi Energètic en Climatització

0
389
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament de Sant Andreu de la barca ha respost a Sant Andreu TV, sobre la consulta feta, arran la publicació de petició duta a terme per Fem Sant Andreu sobre quines de les mesures d’estalvi energètic aprovades ja han estat aplicades per part de l’ajuntament.

El consistori ha respòs a Sant Andreu TV que “l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aplica les mesures del Pla de Xoc d’Estalvi Energètic en Climatització dictat pel Govern central en el marc del Reial decret llei de mesures de sostenibilitat econòmica.

Unes mesures que com al mateix consistori recorda “són d’obligat compliment.”

En mesures concretes adoptades afirmen que “els sistemes de climatització dels equipaments municipals està per sota dels 27 graus centígrads i s’estan revisant les instal·lacions tèrmiques d’algunes de les seves dependències.”

Una segona mesura presa consisteix en agrupar serveis, “en aquest sentit, durant el mes d’agost, quan hi ha menys afluència de públic, els serveis que es presten a l’edifici d’Escoles Velles s’han trasllat a les dependències de l’Ajuntament. D’aquesta manera s’estalvia energia en no encendre la il·luminació ni els sistemes de climatització.”

Segons font municipals “l’objectiu final és complir una norma estatal que té com a finalitat facilitar el compliment dels compromisos europeus derivats del conflicte armat d’Ucraïna.”

Publicitat