Fem Sant Andreu vol saber quines de les mesures d’estalvi energètic aprovades ja han estat aplicades per part de l’ajuntament

0
817
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Fem Sant Andreu ha demanat al govern municipal que informi sobre les accions dutes a terme després de l’aprovació del reial decret llei 14/2022, de mesures de sostenibilitat econòmica, així com mesures d’estalvi, eficiència energètica i de reducció de la dependència energètica del gas natural.

Segons ha fet públic, el principal partit de l’oposició, Fem Sant Andreu, aquest han preguntat “per escrit sobre quines de les obligacions incloses en aquest decret i que fan referència als immobles de les Administracions Públiques i altres immobles d’ús públic han estat aplicades a Sant Andreu de la Barca.”

Així mateix també han sol·licitat “quantes sol·licituds de bonificació d’IBI ha rebut l’ajuntament per instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica, i quin és el termini que triga aquest tràmit en el nostre municipi.”

 

BOE-A-2022-12925
Publicitat