La festa major aprova, amb nota, però suspèn de forma clara amb l’elecció del repertori musical dels concerts programats

0
1184
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Resultat de l’enquesta duta a terme per Sant Andreu TV sobre la Festa Major d’enguany.

El 97,3% de les respostes rebudes (853) són de ciutadans/es de Sant Andreu de la Barca.
El 93,8% ha gaudit d’alguna de les activitats dutes a terme durant la festa major.

La valoració de la Festa Major, ha aprovat amb nota, un 16,2% ha valorat la festa amb puntuacions d’entre 0 i 4 punts, mentre que el 83,9% ha valorat la festa amb puntuacions d’entre 5 i 10, destacant un 19,6% amb una puntuació de 8.

El 59,2% hi ha respost que la festa major ha complert les seves expectatives, i un 53,3% ha valorat com a millor aquesta festa que la d’anys anteriors.

Pel que fa a la innovació, un 52,1% creu que enguany sí que s’ha innovat.

Respecte a la resposta espontània de què és el que més ha agradat, destaca sobretot la varietat infantil, la festa de l’escuma i la holi.
Però també destaca molt per sobre d’altres respostes que el que menys ha agradat engany ha estat la selecció musical de concerts programats a l’esplanada del mercat setmanal, opinió que ja ve d’anys anteriors, la selecció, sobretot la del dia central de festa, dissabte nit, ha estat juntament amb l’orquestra de dilluns, les actuacions que menys ha agradat.

Quant a seguretat, el 75% de la ciutadania que hi ha repòs a l’enquesta ha dit que es van sentir segurs, mentre que el 25% hi han respost que no va ser així.

A la pregunta de si creu que les actuacions musicals van estar a l’altura, la resposta va paral·lela a les respostes espontànies, més del 80% concretament el 82,3% creu que no, que no van estar a l’altura de la resta de la festa i que no ha estat una decisió encertada l’elecció del repertori.

La darrera pregunta que fèiem és, si aconsellaries als teus amics la Festa Major de Sant Andreu, un 71,1% diu que si, que l’aconsellaria.

Respostes rebudes i limitades a una per persona: 853

Publicitat