Fem Sant Andreu creu que el govern municipal hauria d’haver estat més proactiu, solucionar el problema i reclamar l’import de la inversió a l’administració competent, sobre la calefacció espatllada de l’escola Joan Maragall

0
611
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La coalició municipalista, Fem Sant Andreu, també ha reaccionat a la problemàtica que esta passant l’escola Joan Maragall, al tenir la calefacció espatllada.

Per Fem Sant Andreu el govern municipal, “ha tirat pilotes fora, responsabilitzant a altres administracions, d’una problemàtica que l’ajuntament coneix des de Juliol”.

Fem, recorda que l’Ajuntament “és propietari i responsable del manteniment de les escoles de primària del municipi”, també indica que, “és competència municipal vetllar per les bones condicions dels centres educatius, i responsabilitat de l’equip de govern fer les gestions necessàries durant aquests cinc mesos, per evitar que els alumnes del Joan Maragall patissin fred a les aules en el moment de baixada de temperatures”.

Respecte a les competències, el consistori, durant la reunió mantinguda dimecres amb una representació de pares i mares d’alumnes, va explicar, que es cert, que el consistori té competència en el manteniment però no en les inversions, i que la reparació tant de la caldera com de la instal·lació, es una inversió que “depèn de la Generalitat” i que aquesta ha dit “ que no durà la terme” es per això que serà el consistori el que es farà càrrec de la inversió de 45.000 euros per solucionar el problema.

Momentàniament, l’ajuntament ha subministrat 8 radiadors fins que el problema es solucioni.

De totes formes, Fem Sant Andreu ha demanat a l’equip de govern copia de les comunicacions que l’Ajuntament diu haver fet a la Generalitat, no tant sols per aquest cas, sinó per la resta de centres, a hores d’ara la coalició municipalista no ha rebut resposta.

El regidor de Fem Sant Andreu, David Solsona, creu que el govern hauria d’haver estat proactiu, solucionar el problema i posteriorment reclamar la inversió a l’administració competent.

Publicitat