La Generalitat deixa a 0€ la inversió en escoles d’infantil i primària de Sant Andreu, però invertirà prop de 500.000€ entre els Instituts El Palau i el Montserrat Roig en la millora energètica i confort tèrmic

0
370
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya no inclou cap dels centres educatius de infantil/primària de Sant Andreu de la Barca en la inversió de més de 12 milions d’euros, procedents dels fons Europeus,  per millorar l’eficiència energètica i el confort tèrmic.

En total la Generalitat va anunciar una inversió de més de 102 milions d’euros a tot el país, a el Baix Llobregat en els diferents centres educatius s’invertiran en concert 12.120.605€.

En 12 centres es substituirà la calefacció, en 29 es millorarà els envolupants i en 7 s’hi durà a terme tant obres en calefacció com en envolupants.

Aquí podeu veure les diferents inversions en els centres educatius que si rebran l’ajut del govern de la Generalitat.

L’institut El Palau rebrà 247.250€ i l’institut Montserrat Roig una xifra similar, en total seran 241.800€

Les obres que es duran a terme amb aquesta inversió inclouen un seguit d’actuacions amb l’objectiu de fer els edificis escolars més sostenibles, més confortables i més saludables per al professorat i l’alumnat.

Al mateix temps, les obres permetran substituir calefaccions actuals per d’altres més eficients energèticament, amb menor impacte ambiental i que millorin la confortabilitat dels centres.

Publicitat