L’ajuntament de Sant Andreu formula una queixa al de Castellbisbal pel soroll dels concerts del festival de música del Castell de Ben Viure

0
1592
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha emès un comunicat donant resposta a les queixes del veïnatge rebudes des d’ahir dijous dia 13.
Queixes derivades pel soroll que està generant un festival a la població veïna de Castellbisbal.
Un concert que es va dur a terme, com diem, ahir vespre i que hi ha previstos dos més, un per avui divendres i un altre per a demà dissabte dia 15 de juny.

El festival que té un horari d’inici a les 18:00 hores fins a les 06:00, se celebra al Castell de BEN Viure i té l’autorització de consistori de la ciutat.

Des de l’Ajuntament, i davant del més d’un centenar de queixes rebudes, ha expressat el malestar davant aquesta situació, l’alcalde de Sant Andreu , Marc Giribet, s’ha posat en contacta amb l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, per “per fer-li arribar el malestar que aquests concerts provoquen als veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca.”

Per la seva part, Conde, en resposta a les queixes de l’alcalde de Sant Andreu, “s’ha compromès a prendre les mesures necessàries per reduir les molèsties que ocasiona el soroll durant la nit i matinada”.

Sant Andreu TV s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Castellbisbal per conèixer de primera mà quines seran les mesures concretes que des del consistori de Castellbisbal es prendran, a l’hora de tancar aquesta notícia restem a l’espera de la seva resposta.

Actualitzarem la notícia en quan rebem la resposta de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Actualització 17:20

L’Ajuntament de Castellbisbal ha informat Sant Andreu TV, que dins les mesures concretes que prendrà, al voltant de les queixes rebudes sobre el soroll del festival techno de Castellbisbal, seran les següents.
El consistori enviarà tècnics municipals per comprovar insitu que es compleix la normativa de sorolls.
S’ha comunicat a l’equip tècnic de l’empresa perquè preguin les mesures adients per adaptar-ho a la normativa.

Publicitat